keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Pienen pyytäjät ry whatsup keskusteluryhmä

Löytyykö pienen pyytäjät jäsenien taskusta älypuhelin? 

Asenna älypuhelimeesi sovellus nimeltä WhatsApp. Käyttääksesi WhatsAppia tarvitset yhteensopivan puhelimen (Windows Phone, Symbian, Nokia S40, Android, iPhone, Blackperry) sekä datapaketin kännykkäliittymääsi.

Ohjelman avulla voit viestitellä ilmaiseksi kalakuulumisia kavereidesi kanssa ja pienen pyytäjät ry Mikon puhelimeen on perustettu keskusteluryhmä nimeltä pienen pyytäjät.
Keskusteluryhmässä on tällä hetkellä kymmeniä jäseniä ja ryhmään viestin kirjoittamalla kaikki näkevät viestin kerralla. Näin on helppo tehdä vaikka nopea kartoitus ketkä on lähdössä merelle lohen perään tai vaikkapa uistelukilpailuihin. Samalla tietous muista seuran jäsenistä samoilla paikoilla mahdollistaa esimerkiksi enemmissä määrin joukkuekisaporukoiden kasaamisen. Muista kuitenkin ryhmään viestiä lähettäessäsi, että viestin näkee samalla kymmenet muut joten pyritään pitämään keskustelu asiapitoisena kuitenkaan pilkettä silmäkulmassa unohtamatta ettei mene liian totiseksi.

Laita Mikolle tekstarilla nimesi ja puhelinnumerosi, niin hän lisää sinut ryhmään jollet jo siellä ole. Mikon nro on 0406214759

Tässä vielä ohjelman helppo asennus- ja käyttöönotto-ohje

HUOM. WATSAPP OHJELMA EI KORVAA PERINTEISTÄ TXT VIESTIÄ SEURAN TIEDOTUSKANAVANA ELI SE PYSYY JATKOSSAKIN BLOKIN OHELLA VIRALLISENA TIEDOTUSREITTINÄ. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti