lauantai 2. toukokuuta 2020

Pienen pyytäjät cup Hauki 13.5.2020 poikkeustilanteessa järjestettynä


Pienen Pyytäjät cup treffit 10€/ vene per tapahtuma (parhaat 3 treffitapahtuman tulosta huomioidaan):

Aloitetaan 13.5.2020 Haukitapahtumalla (otetaan max 3 kalaa) klo 17.30 alkaen , veneillä vapaa lähtö valitsemastaan satamasta.

Saalis ilmoitetaan kalastuksen loputtua klo 20.30, jonka jälkeen vapaa poistuminen valittuun satamaan (eli ei kokoontumista lopussa).

Ilmoittautumisia ja tiivistä kokoontumista paikanpäällä ei tehdä Suomessa vallitsevan poikkeusajan vuoksi. Tapahtumaan ilmoittautuminen tehdään seuran puhelimeen txt viestillä tai Pienen Pyytäjät wätsäp ryhmään. Ilmoittautuminen on cup treffin 10 e/ venekunta maksun osalta sitova. Maksut kerätään käteisenä seuraavissa tapahtumissa (kun poikkeustilanne Suomessa toivottavasti jo helpottaa).

Lähtö tapahtuu herrasmiessäännöin eli klo 17.30 vapaa lähtö valitsemastaan satamasta tasan 17.30.

Tapahtumassa mitataan pisimmät 3 haukea, alamitta on 60 cm.
Kalat voi vapauttaa.
Venekunnan tulee varautua saaliin kuvaamiseen mittanauhaa tai esim. seuran kalamittatarraa vastaan siten, että mitta on selvästi nähtävissä. Valokuvaan tulee liittää mukaan avaimet tai kolikko (jotta kuva yksilöityy vain treffipäivään). Kuvat kaloista lähetetään klo 20.30 seuran puhelimeen txt viestinä tai seuran wätsäp ryhmään mieluiten kala kerrallaan (parhaat 3 kalaa).
Saalistieto olla lähetetty 20.30 (+/- 5 min).

Loistavaa kalakauden alkua kaikille Pienen Pyytäjille kaudelle 2020 ja lähdetään mukaan kalakauteen haukikalastuksen merkeissä kalarikkailla Lahden Vesijärven vesillä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti